Menu
Cart

Event Schedule

Note: TechAlley Computers does its best to cater to all gamers , our goal is to keep everyone happy and have a great time. It's not easy to make all these games work in the two day schedule, However we are open to suggestion and if we missed your game, please let us know! we will aim to improve each and every event!

Sat. Nov.18th – 8:00PM

Event Opens

8:00-8:30PM

30min

Guests setup their equipment

8:30-9:00PM

30min

Meet & greet, who we are, greet the staff

9:00-10:00PM

1hr

Rocket League / Sonic All Stars Racing ( Racing )

- Prize for Sonic All Stars , Highest Lobby Score , 5 Rounds

10:00- 11:30PM

1.5hrs

Overwatch / Team Fortress 2 ( FPS )

 

11:30-12:30AM

1hr

Unreal Tournament 3 - Prize for Death Match ( FPS )

12:30-2:30AM

2hrs

League of Legends /  Dota 2 ( MOBA )

 

2:30-4:00AM

1.5hrs

free for all, play what you like ( FPS / MOBA / RTS / Racing )

(only the hardcore will still be here)

4:00AM

Event Closed, go home get some sleep

(door will be locked, computers stay in locked building)

 

Sun.Nov.19th – 10AM

Event Opens

10:15-11:30PM

1.25 hrs

Left 4 Dead 2 ( FPS )

 

11:30-1:00PM

1.5 hrs

CS:GO - Death Match winner Prize ( Highest Score ) ( FPS )

1:00-1:30PM

30min

Pizza Lunch (Provided by TechAlley)

1:30-3:30PM

2hrs

BattleGrounds / H1Z1: King of the Kill ( FPS )

 

3:30-5:30PM

2hrs

Overwatch / LOL , DOTA 2 ( FPS / MOBA)

5:30-6:00PM

30min

Group Photos, Potential Prizes, Event Feedback

6:00PM

Event Closes / Cleanup

 

FPS = First Person Shooter (exp: Counter Strike, Overwatch, TF2, Unreal Tournament)

MOBA = Multiplayer Online Battle Arena / Action Real-Time Strategy (exp: DOTA 2, LOL , HotS, Smite, Battleborn, Paragon) 

RTS = Sub Genre of Real Time Strategy - Units instead of heroes (exp: Startcraft 2, Shogun 2, Ashes of the Singularity, etc)